Vorstvrije buitenkraan prijs

Prijsvergelijk voor aankoop vorstvrije buitenkraan

Er is op de kranenmarkt een ruim aanbod in vorstvrije buitenkranen. Voordat u een dergelijke kraan aanschaft moet u besloten hebben welk soort kraan u nodig heeft. Gaat u de vorstvrije buitenkraan beroepsmatig gebruiken of maar af en toe. Een kraan die intensief gebruikt gaat worden moet aan hogere eisen voldoen als een kraan die incidenteel gebruikt wordt. Vervolgens is het verstandig een vorstvrije buitenkraan prijs vergelijking te maken. De onderlinge vorstvrije buitenkraan prijs verschillen zijn namelijk niet gering.

Vorstvrije buitenkraan prijs indicatie

De prijzen van vorstvrije buitenkranen beginnen rond de € 30,- en lopen op tot € 110,-. De eerste categorie is een klein gevelkraantje wat niet gemaakt is voor dagelijks gebruik, de duurdere kranen daarentegen zijn van stevig, degelijk materiaal en gaan jaren mee. Vorstvrije buitenkranen worden veelal bediend met een losse sleutelknop, deze knop is tevens ter voorkoming dat niet iedereen de kraan gebruiken kan. Deze is ook los verkrijgbaar. De losse sleutelknop koopt u voor een vorstvrije buitenkraan prijs variërend van € 6,- tot € 23,-. Als u een vergelijk maakt met een gewone kraan ziet u dat de vorstvrije buitenkraan prijs niet hoger ligt dan van een ‘normale’ buitenkraan.

Vorstvrije buitenkraan prijs

Deze prijzen zijn verbazend laag als je deze gaat vergelijken met de prijzen van kwalitatieve keukenkranen bijvoorbeeld. Dat komt omdat in de meeste gevallen het design een stuk simpeler is, maar ook omdat door de kleinere variëteit er meer massaproductie kan gebeuren.